Ex-Ta Auto
Volane

Volane

Volane piele naturala pentru orice tip de masina, piele nappa sau alcantara si piele perforata

Toate lucrările se realizează din piele naturală specială pentru tapiţerie auto, importată de la marii producători renumiți în industria prelucrării pieilor de bovină, sau Alcantara, speciala.

Avem în stoc  piele de la cele mai des întâlnite nuanțe folosite la interioarele mărcilor renumite de autoturisme, dar și o paletă de peste 100 de culori disponibile la comandă, livrabile în 1-­2 saptămâni de la lansarea comenzii culorii necesare interiorului dumneavoastră.

Alegerea corespunzătoare a nuanțelor pieilor și pasiunea pentru cusătura perfectă, dată de ața de cusut dură din filamente continue cu tenacitate ridicată de poliamidă, îndeplinesc criterii de performanță ridicată și reflectă un aspect final într­-o manieră impresionantă, acestea fiind scopul și ambiția noastră.

Lucrările se realizează doar în Bucuresti  şi se execută pe bază de programare telefonică. Ne puteți trimite comenzi prin curierat din toata tara. Costurile pentru trimiterea și primirea pieselor prin curier, sunt suportate de către clienți.

Demontajul şi montajul  il oferim în mod gratuit, fără alte costuri suplimentare, pentru lucrările realizate în Bucuresti